بزرگترین کتابخانه عمومی خیّرساز کشور در زنجان افتتاح شد

ساخت وبلاگ


کتابخانه عمومی مهندس سید افضل موسوی به عنوان بزرگترین کتابخانه عمومی خیّرساز کشور صبح روز پنج شنبه بیست و پنجم شهریور با حضور نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه زنجان، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار زنجان، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و جمعی از مسئولان افتتاح شد.


به گزارش روابط‌ عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، کتابخانه عمومی خیّرساز مهندس سیدافضل موسوی روز پنج‌شنبه بیست و پنجم شهریور طی مراسمی با حضور آیت‌الله خاتمی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیأت امنای کتابخانه‌های عمومی کشور، علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، اسدالله درویش‌امیری استاندار زنجان، سیدافضل موسوی رئیس هیأت مدیره انجمن خیرین کتابخانه‌ساز زنجان، محمد اله‌یاری فومنی معاون توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهاد، هوتن والی‌نژاد مدیرکل عمرانی نهاد، محمدهادی ناصری‌طاهری مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد، امیرعلی نیک‌بخش مدیرکل کتابخانه‌های عمومی زنجان و جمعی از مسئولین استانی در گلشهر کاظمیه زنجان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

لزوم انتقال میراث گذشتگان به نسل آینده

آیت‌الله خاتمی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه همه ساله در جمع خیرین حوزه کتاب حضور یافته و با آنان گفتگو می‌کنم، اظهار داشت: زنجان دیار دیرین عالمان، حکیمان، ادبیان، رجال سیاسی و مراجع بزرگ تقلید بوده و به عنوان پایتخت شور و شعور حسینی و غواصان دریادل شناخته می‌شود. تقدیم 3 هزار شهید برای پاسداری از انقلاب در این استان نشان دهنده حضور فعال مردم زنجان در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی است.
وی در ادامه عنوان کرد: رشد، توسعه تمدن و بالندگی جامعه در سایه علم و مطالعه است؛ به همین سبب حفظ میراث گذشتگان که امروز به دست ما رسیده، وظیفه‌ای مهم است و ما باید چون گذشتگان این میراث را به به نسل آینده منتقل کنیم.
 
توسعه و گسترش زنجان در زمینه‌های مختلف با همدلی میان شخصیت‌های اجرایی در این استان

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیأت امنای کتابخانه‌های عمومی کشور در این مراسم اظهار داشت: وحی در زمان پیامبر کاتبانی داشته است و بعدها نیز به صورت مکتوب جمع‌آوری شده است؛ از این‌رو امروز روایات و آثار ارزشمندی از اهل بیت(ع) به عنوان گنجینه‌ای بزرگ در اختیارمان است و این نشان دهنده توجهی است که در اسلام به مسئله کتاب وجود داشته است.
جنتی با اشاره به بیاناتی از رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه "کتاب خوب یکی از ابزارهای کمال بشری و دروازه‌ای به سوی جهان گسترده دانش و معرفت است" بیان کرد: افتخار می‌کنیم از آغاز اسلام تا به امروز کتابخانه‌های بزرگی در کشورمان شکل گرفته و کاتبان و نویسندگان علم و دانش را در اختیار دیگران قرار ‌داده‌اند.
وی ادامه داد: امروز آثار فرهنگی ما نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها نیز وجود دارند؛ به عنوان مثال اگر به کشور هند سفر کنیم، صدها هزار جلد کتاب به زبان فارسی در نقاط مختلف این کشور موجود است که اتفاقاً آثار با ارزشی نیز محسوب می‌شوند.
رئیس هیأت امنای کتابخانه‌های عمومی کشور در ادامه افزود: خیرین در کنار همه فعالیت‌ها از جمله مدرسه‌سازی و ... به کتابخانه‌سازی نیز  اهتمام دارند ، بطوریکه بیشتر کتابخانه‌های فعال حاصل تلاش همین افراد خیر بوده است.
کتابخانه عمومی آیت الله اسداله فاضلی...
ما را در سایت کتابخانه عمومی آیت الله اسداله فاضلی دنبال می کنید

برچسب : بزرگترین کتابخانه عمومی تهران,بزرگترین کتابخانه عمومی شیراز,بزرگترین کتابخانه عمومی ایران,بزرگترین کتابخانه عمومی جهان, نویسنده : behlib4a بازدید : 140 تاريخ : يکشنبه 28 شهريور 1395 ساعت: 5:22